NEM OG BRUGERVENLIG
JobMatch har en intuitive brugergrænseflade, så det er let for dig at manøvrere rundt i app’ens menuer. App’en er inspireret af populære app’s, og derfor kan du via forskellige “touch gestures” nemt anvende app’en funktioner.


UDFORSK JOBMARKEDET
Med ”udforsk job”-funktionen finder JobMatch automatisk nye job, som passer dig. Du kan let ”swipe” dig igennem de fundne job og gemme, de job du finder interessant og vil arbejde videre med. Dette gør det let for dig at danne et hurtigt overblik dine muligheder, når du er i bussen, på togstationen eller sidder i sofaen.


LAV INTELLIGENTE SØGEAGENTER
App’en giver mulighed for at lave og gemme søgefiltre, som udarbejdes og tilpasses med afsæt i en række filteringsmuligheder – afstand til job, timeantal, stillingsbetegnelser mv. Disse filtre fungerer efterfølgende som jobagenter, hvor du bliver notificeret om job, som matcher netop dine søgefiltre.
 

FÅ JOBMULIGHEDER, SOM IKKE ER OPSLÅET ANDRE STEDER
I appen kan du automatisk modtage relevante jobforslag, som ikke er tilgængelig andre steder. Dit jobcenter hjælper nemlig lokale virksomheder med at finde relevante kandidater til ledige stillinger, og disse stillinger har du mulighed for at byde ind på vha. App’en.


BLIVE NOTIFICERET OM NYE JOB TIL DIG
Tillad notifikationer, og du kan blive gjort opmærksom på nye job, der passer dig eller når ansøgningsfristen på udvalgte job er oppe over. Du vælger selv notifikationerne, og om du vil have dem med det samme eller i det planlagte resume over notifikationer.

 

For nærmere information kontakt:

Lars Buchholt Pedersen

Partner og direktør

Tlf.: 5121 1944

lbp@marselisborg.org

keyboard_arrow_up